Prijeko Street 15B, 20 000 Dubrovnik, Croatia +385 91 142 2349

Izjavao privatnosti i čuvanju podataka

Absolute d.o.o., iz Dubrovnika, Hrvatske,  Zamanjina 12 , OIB: 01038689798 (u daljnjem tekstu : Restoran LANII) vodi brigu o zaštiti Vaše privatnosti. Ovaj tekst sadrži objašnjenje kako postupamo s osobnim podacima i na koji način koristimo kolačiće u situacijama kada:

 • koristite našu web stranicu https://laniidubrovnik.com/
 • napraviti rezervaciju / pošaljete upit putem naše web stranice

Definicija osobnih podataka
Osobnim podacima smatraju se oni podaci koji Vas identificiraju (poput imena, spola, adrese, e-maila ili poštanske adrese i dr.). Absolute d.o.o. ne prikuplja Vaše osobne podatke osim u slučaju kada se nam ih Vi izričito učinili dostupnima (npr. prilikom korištenja naše web stranice, rezervacije ili slanja upita), čime pristajete, odnosno dajete privolu na njihovo korištenje, u niže navedene svrhe.

Tko smo mi?
Restoran LANII  je restoran sa sjedištem u Dubrovniku .
Naša registrirana adresa je: Prijeko 15B , 20 000 Dubrovnik

Kako prikupljamo podatke od Vas?
Prikupljamo vaše podatke:

 • kada izvršite rezervaciju
 • prilikom slanja upita
 • kod pristupa našoj web stranici

Kakvu vrstu podataka prikupljamo od Vas?
Možda ćete morati poslati osobne podatke o sebi kada izvršite rezervaciju. Prikupit ćemo te podatke kako bismo mogli ispuniti vaš zahtjev za rezervaciju u našem objektu.
Kod rezervacije/upita:
Restoran LANII  prikuplja informacije kao što su:

 • Ime
 • e-mail adresa (koristi se za potvrdu rezervacije i slanje e-pošte s povratnim informacijama)

Kada pristupate našim stranicama:
Postoje “Informacije o uređaju” o računalnom hardveru i softveru koji automatski sakuplja restoran LANII . Ove informacije mogu uključivati:

 • Vrste uređaja (npr. mobilni, računalo, prijenosno računalo, tabletno računalo)
 • Kolačiće
 • Operativni sustav
 • IP adresu
 • Tip preglednika
 • Informacije o pregledniku (npr. vrsta, jezik i povijest)
 • Imena domena
 • Vrijeme pristupa
 • Postavke
 • Adresu web stranica s kojih ste došli na laniidubrovnik.com
 • ostale podatke o vašem uređaju za pružanje usluga kako je opisano u ovom pravilniku.

Informacije o lokaciji:
Ako upotrebljavate našu web stranicu, možemo primiti Vašu opću lokaciju (kao što je grad ili susjedstvo).

Kako se koriste Vaši podaci?
Naše korištenje Vaših osobnih podataka uvijek će biti zakonito, bilo zbog toga što je potrebno  za dovršenje rezervacije,  ili  jer ste pristali na naše korištenje vaših osobnih podataka ili zato što je u našim legitimnim interesima.

Zahtijevamo informacije navedene u prethodnom odjeljku kako bi razumjeli Vaše potrebe i pružili Vam bolju uslugu, te iz sljedećih razloga:

 • Unutarnja evidencija
 • Kako bi Vam poslali poruke vezano za potvrdu o rezervaciji ili povratne informacije nakon izvršene usluge
 • Poboljšanje naših proizvoda i usluga
 • Kako bi prilagodili web stranicu vašim interesima;

Tko ima pristup vašim informacijama?
Nećemo prodavati, distribuirati ili davati u najam Vaše osobne podatke trećim stranama.   Svi osobni podaci koje sakupljamo čuvat će se u skladu s važećim zakonima.
Vaši podaci mogu biti podijeljeni samo s tvrtkama, ako je potrebno, za pružanje usluga u naše ime.
Treće strane čiji se sadržaj pojavljuje na našoj web stranici mogu koristiti kolačiće treće strane, kao što je opisano u nastavku.  Više informacija o kontroli kolačića potražite u odjeljku “Korištenje kolačića”. Imajte na umu da ne kontroliramo aktivnosti takvih trećih strana, niti podatke koje prikupljaju, te Vam savjetujemo da provjerite pravila o privatnosti trećih strana.
Možete ograničiti prikupljanje ili korištenje vaših osobnih podataka u bilo kojem trenutku.   Molimo pogledajte odjeljak  „Vaš izbor“   ovog Pravilnika za pojedinosti.

Google
Google-ovi zahtjevi za oglašavanje mogu se sažeti pomoću Googleovih načela oglašavanja.  Oni se postavljaju kako bi pružili pozitivno iskustvo za korisnike.
https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Kako i gdje pohranjujemo podatke?
Zadržavamo vaše osobne podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno da izvršimo uslugu u čiju su svrhu podaci prikupljeni. Za rezervacije i upite ostvarene putem web stranice laniidubrovnik.com vaši će podaci biti pohranjeni samo u  Republici Hrvatskoj.
Podaci koje prikuplja LANII restoran spremaju se u podatkovne centre kojima upravlja Mint Media d.o.o.

Vaš izbor
Nećemo Vam se obratiti u marketinške svrhe e-poštom, telefonom ili tekstovnom porukom, osim u slučaju da ste prethodno pristali na to. Vaše podatke nećemo proslijediti trećim stranama u marketinške svrhe, osim ako nam to izričito niste dopustili. Nadalje, možete promijeniti svoje marketinške postavke u bilo koje vrijeme tako da nas kontaktirate putem e-maila na absolute.rudenjak@gmail.com.
Imate pravo zatražiti kopiju osobnih podataka koje restoran LANII posjeduje o vama i ispraviti nepravilnosti.  Sve takve zahtjeve treba uputiti na adresu e-pošte: absolute.rudenjak@gmail.com.
Imate pravo povući Vašu suglasnost za korištenje osobnih podataka u bilo kojem trenutku i zatražiti da ih izbrišemo. Ne zadržavamo vaše osobne podatke duže nego što je potrebno u svjetlu razloga za koje su prvi put prikupljeni.

Sigurnost
Sigurnost podataka je za nas vrlo važna, a za zaštitu vaših podataka poduzeli smo odgovarajuće mjere kako bismo zaštitili i osigurali podatke prikupljene na našim stranicama.

Upotreba “kolačića”
Kao i mnoge druge web stranice, koristimo kolačiće. Koristimo ih kako bismo prilagodili Vaše online iskustvo.
Kolačićima se smatraju datoteke male veličine koje se privremeno pohranjuju na Vašemu tvrdom disku, što našoj internet stranici omogućava prepoznavanje Vašega računala prilikom sljedećeg posjeta stranici. Kolačići prikupljaju samo podatke o radnjama i uzorcima pregledavanja i ne prepoznaju vas kao pojedinca.

Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih značajki internetske strance i boljeg korisničkog iskustva. Ti kolačići mogu biti stalni kolačići koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta, te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta stranici.
Kolačićima trećih strana Absolute d.o.o. se koristi za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naše internet stranice. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne statističke podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.
Ovisno o postavkama na Vašem internetskom pretraživaču, kolačići se mogu automatski prihvaćati. Ako niste suglasni njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojem trenutku lako izbrisati i/ili trajno isključiti na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite.
Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite. Napominjemo kako je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naše internet stranice te sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje značajki naše internet stranica ili uzrokovati drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.
Naša web stranica može sadržavati veze na druge web stranice. Imajte na umu da nemamo kontrolu nad načinom prikupljanja, pohranjivanja ili korištenja vaših podataka od strane drugih web mjesta i savjetujemo vam da provjerite pravila o privatnosti bilo koje takve web stranice prije nego što im ustupite bilo kakve podatke.

Što se događa u slučaju promjene vlasnika poduzeća?
S vremena na vrijeme možemo proširiti ili smanjiti naše poslovanje, a to može uključivati ​​prodaju i/ili prijenos kontrole cjelokupnog ili dijela poslovanja.  Svaki osobni podatak koji ste naveli, a relevantan je za bilo koji dio našeg posla koji se prenosi, bit će prenesen zajedno s tim dijelom.  Novi vlasnik ili druga nova upravna strana će, sukladno uvjetima ovog Pravilnika o privatnosti, dopustiti korištenje tih podataka samo za iste svrhe za koje su podaci izvorno prikupljeni.
Ako se neki od vaših podataka prenosi na takav način, unaprijed ćete biti obaviješteni o promjenama, te dobiti mogućnost izbora ili obustave privole za korištenje vaših podataka od strane novog vlasnika ili kontrolora.)

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte na: absolute.rudenjak@gmail.com

Izmjene ovog Pravilnika
Restoran LANII povremeno će ažurirati ovaj Pravilnik o privatnosti kako bi odražavao poslovanje tvrtke. Restoran LANII potiče vas da povremeno pregledate ovaj Pravilnik kako bi bili informirani o tome kako Restoran LANII štiti vaše podatke. Ovaj pravilnik zadnji put je ažuriran u srpnju 2018. )

Kontakt informacije
Ako imate bilo kakvih pitanja vezanih uz izjavu o zaštiti privatnosti molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail:  absolute.rudenjak@gmail.com

ABSOLUTE D.O.O.
Adresa: Zamanjina 12 , 20 000 Dubrovnik
PDV broj: 01038689798
E-mail: absolute.rudenjak@gmail.com
Telefon: +385 91 142 2349